středa 30. dubna 2014

Dámske kabelky. Lacné dámske kabelky výpredaj. Online predaj kabeliek a tasiek

Novinky :: Katalóg :: Dámske kabelky

Dámske kabelky. Lacné dámske kabelky výpredaj. Online predaj kabeliek a tasiek

 
 David Jones .
 33.51EUR 
 
 David Jones .
 34.67EUR 
 
 David Jones .
 33.51EUR 
 
 David Jones .
 34.67EUR 
 
 David Jones .
 33.51EUR 
 
 David Jones .
 34.67EUR 
 
 David Jones Torebka 7
 20.11EUR 
 
 David Jones Torebka 8
 20.11EUR 
 
 Diana & Co Torebka 1
 17.19EUR 
 
 Diana & Co Torebka 8
 17.19EUR 
Zobrazujem 161 až 200 (z 693 položiek katalógu)Stránky:[<< Predošlá]   1  2  3  4  5 ...  [Následujúca >>] 

Prečo nakupovať dámske kabelky na Cosmopolitus?

  • Vyberajte a nakupujte práve u nás, pretože ponúkame viac ako 2000 modelov za nízke ceny.
  • Garancie najnižšej ceny
  • Garancia vrátenia tovaru
  • Záruka vrátenia peňazí
  • Expresné dodanie
Dámske kabelky sú nevyhnutným doplnkom každej ženy. Ponúkame dámske kabelky v rôznych farebných variantoch, tvaroch, veľkostiach. U nás nájdete viac ako 500 dámskych značkových kabeliek za skvelé ceny. Dámske kabelky sú zhotovené z prírodnej kože, prírodného semiš, ekologickej kože, ekologického semišu a iných kvalitných materiálov. Damske znackove kabelky a tasky, bohaty vyber a skvele ceny. Tašky přes rameno, listonošky. Eshop s damskymi kabelkami a taskami. Online predaj kabeliek a tasiek. Akcie - zlavy - výhodné ceny - výpredaj. kabelka sa cvočky, čokoládová a priestranna. Stredne, veľká, prošívana, väčšia a mala, vrecko, pravá koža. Dámska malá kabelka vyrobená z príjemnej mäkkej hovädzej kože. Listonoška. Na ramene aj v ruke, v tvare srdca, biele kryštály a prošívana. Praktická dámska kabelka cez rameno či do ruky, kožené ucha, zatváranie na zips, vyrobená z ekokože. Halenky k legínam , z Poľska ,z Nemecka a Anglicka. Fleesová, jarné, jesenné, letné, zimné a jesenné. Krátka a dlhá. Jemný vrkočový a dierovaný vzor, pletený plážový, plátené s potlačou, výstrihom, v mnohých farbách a so zaujímavými strihmi. Zaoblený, hranatý a " A " tvaru. Sneakers žakár s šnúrkami bez šnúrok, Vans , Converse, bežecké, chudnúce, členkové a žabky .Gladiátorky, ihličky alebo topánky typu peep toe, na kline, ľahké, lesklý. teplé, módne, jesenné, luxusné, na vysokom klinu, ??s kožúškom a treková .Kapce, zateplené,leopardy, veľkostne a stylovo ok. výška, na podpätku, bez podpätku, na kline, na platforme, na zips alebo na zaväzovanie , po celý rok . Strih , eko semiš Podšívka , tenký opätok , páskové a na odolnom podpätku . Kožená stielka pracka cez priehlavok na suchý zips , náhradné podpätky.

Dámske kabelky sú nevyhnutným doplnkom každej ženy. Ponúkame dámske kabelky v rôznych farebných variantoch, tvaroch, veľkostiach. U nás nájdete viac ako 500 dámskych značkových kabeliek za skvelé ceny. Dámske kabelky sú zhotovené z prírodnej kože, prírodného semiš, ekologickej kože, ekologického semišu a iných kvalitných materiálov. Damske znackove kabelky a tasky, bohaty vyber a skvele ceny. Tašky přes rameno, listonošky. Eshop s damskymi kabelkami a taskami. Online predaj kabeliek a tasiek. Akcie - zlavy - výhodné ceny - výpredaj. Kabelky do ruky, přes hlavu. Materiál: podľa výberu ekokoža, látka exclusive, mikrovlakno, alcantra, látka excellent. Farba: oranžová, ružová, fialová, červená,biela, žltá, čierna, Modrá, hnedá, zelená, farebna. Tovar podľa farieb: oranžove, ružove, fialove, červene, biele, žlte, čierne, Modre, hnede, zelene, farebné.


Nabízíme moderní tašky přes rameno, které si vás získají svými atraktivními vzory a motivy. Ponúkame: lacná obuv, čižmy, dámská obuv, tenisky, čižmy, válenky, sněhule, balerínky, lodičky, střevíce, topánky, lodičky, papuče, gumáky, šµapky, dreváky, žabky, vysoké a nízke , poltopánky, sandále, tramky, vysoké kozačky a inú obuv. Akcie - zlavy - výhodné ceny - výpredaj. Výpredaj čižiem. 2000 párov dámskej obuvi. Lacné dámske topanky. boty skladom, výpredaj ! GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY! ! NIŽŠIU CENU NIKDE NENÁJDETE! Dámska obuv viac než 1000 modelov. Dámske oblecenie viac než 2000 modelov. Príslušenstvo na nechty viac než 500 druhov. Zlavy a výpredaj: Dámske oblecenie. Zoštíhlujúca bielizen. Dámska obuv - lodicky, balerínky, topánky, kozacky, poltopánky, dámske sandále, tenisky, cižmy, športová obuv, Obchod,Predaj,Akcie,Zľavy,In z eráty zadarmo
Damske boty a kabelky

Žádné komentáře:

Okomentovat