úterý 8. dubna 2014

Návod na modeláž jednofázovými uv gely. Sada na gelové nehty uv lampa

Návod na modeláž jednofázovými uv gely

Zveme Vás na prezentaci krátkého návodu k modeláží nehtů. K modeláží Vám pomohou naše fotogalerie.Všechny pomůcky k modeláží nehtů (uv gely,tipy, uv lampa, bruska, nehtové studia, atd.) najdete na našem e-shop www.cosmopolitus.com


1) Přírodní nehty jemně a krátce zastřihneme kleštičkami. Očistíme jej čističem nebo desinfekcí, rukou pomocí buničiny, naneseme změkčovač kůžiček, potom necháme působit a zatlačíme suchou kůžičku.
2) Plochu přírodního nehtu zpilujeme do matností pilníkem 100/180.


Nehet bude  poprášen bílým práškem. Oprášíme kartáčkem (správné zpilování poznáme tak, že  nehet je  bez lesku). Poté na přírodní nehet naneseme Primer a necháme cca 2 minuty zashnout.

3)Na každý nehet vybereme podle velikosti umělý tip.

4)Do spodní části tipu naneseme lepidlo a tiskneme na nehet tak, aby byl vytlačen vzduch.

5)Vezmene gilotinou a zkrátíme nehet na požadovanou délku.

6)Potom pilníkem zbrousíme umělý tip, je potřeba aby zmizel lesk a nebyl vidět přechod mezi umělým a vlastním nehtem. Na snadnější odstranění přechodu můžete použít tekutý pilník.

7)V dalším kroku nanášíme  první vrstva gelu (nejčastěji  průhledného). Často se používá štětec číslo 4. První vrstvu gelu naneste na střed a postupujte směrem ke konci nehtového tipu. Je potřeba gel dostat  zpět na střed. Nakonec gel natáhnout  kolem nehtového lůžka.

8)Pak je potřeba aby gel ztvrdnul a to dochází v UV lampě (2-3 minuty) - po každém vytvrdnutí musíme nehet otřít cleanerem, (odstraňovačem výpotků), aby se odstranil jeho přebytek a nehet tak nelepil.

9) Po vytvrdnutí první vrstvy gelu a očištění Cleanerem. Opět ho zpilujeme nehet do požadovaného tvaru a následně přichází na řadu špička, kterou  vymodelovává  bílý gel a opět vytvrdit v UV lampě a otřít cleanerem.


10)Dále naneseme menší vrstva růžového gelu nebo konečného lesku a opět vytvrdit do UV lampy a přetřít cleanerem.




Na závěr potřeme kůžičku nehtovým olejíčkem a ošetříme ruce krémem.
11)Takto  vypadají krásně upravené nehty.které by měla nosít každé moderní žena.

 Sada  na gelové nehty Exclusive  Sada na gelové nehty Exclusive 1,870Kč Koupit

Copyright © 2010 Cosmopolitus.com / Alevne.com

Žádné komentáře:

Okomentovat