pondělí 28. dubna 2014

Lévne svetry. Akce, slevy a výprodej. Lévne svetry. Akce, slevy a výprodej

Novinky :: Katalog :: Dámské oblečení :: Svetry

Lévne svetry. Akce, slevy a výprodej. Lévne svetry. Akce, slevy a výprodej

 
 Bluza 321, 711 
 210Kč 
 
 Bluza dreams, 1156 
 181Kč 
 
 Bluza DUO
 460Kč 
 
 Bluza in my way, 575 
 201Kč 
 
 Bluza new york, 44 
 248Kč 
 
 Bluza sailing, 1196 
 201Kč 
 
 Bluza zegary, 560 
 134Kč 
 
 Dámský svetr Lena
 280Kč 
 
 Dámský svetr Pufa
 280Kč 
 
 KORONA sweter
 290Kč 
Zobrazuji 1 až 40 (z 104 položek katalogu)Stránky:  1  2  3  [Následující >>] 

Proč nakupovat svetříky, kabátky a cardigany na Cosmopolitus.Com?

  • Vybírejte a nakupujte právě u nás, protože nabízíme více než 2000 modelů za nízké ceny.
  • Garance nejnižší ceny
  • Garance vrácení zboží
  • Garance vrácení peněz
  • Expresní dodání
Svetříky, kabátky a cardigany Dámské šaty, dámské sukně a minisukně. Dámské šaty a sukně jsou ideálním oblečením pro horké letní dny. Eshop šaty, sukně, trička a topy, internetový obchod, moderní móda.Dámské plavky, pánské plavky, dětské plavky, dívčí plavky. Silikonové podprsenky, vlozky. Spodní prádlo dámské, korzety. Silikonová podprsenka, vycpávky . Noční košilky. Eshop Cosmopolitus zaměřený na dámské luxusní prádlo, erotické prádlo, košilky i korzety. Prodáváme pouze značkové zboží! Internetový obchod Cosmopolitus prodává různé moderní halenky. Cosmopolitus- eShop nabízející dámské spodní prádlo, dámské kalhotky, podprsenky. Halenky, letní halenky, moderní halenky, módní halenky, blůzy, dámské blůzy, blůzky, dámské blůzky, společenské halenky, letní halenky, háčkované halenky


EShop nabízející dámské spodní prádlo, dámské kalhotky, podprsenky, Nabízíme spodní prádlo: bezešvé spodní prádlo, dámské body, punčocháče, kalhotky, nadkolenky, noční košilky a polokošile, podkolenky, podprsenky, podvazky, příslušenství, punčocháče síťované, samodržící punčochy, těhotenské a poporodní prádlo. Chceme vás pozvat k navštívení naší nabídky dámských legín, které máme přímo od výrobce. Úpletové svetry: silný, ažurový nebo copánkový. Svetry na zapínání, rozepínací svetry jsou se zapínáním na knoflíky, kolíčky nebo bez zapínání zeštíhlují postavu. Roláky, vesty, topy, tuniky 3/4 rukáv ,tříčtvrťová délka rukávu se hodí ke každému stylu. Šaty s krajky, motivy květů a řasení. Sukně vyberte si ideální délku a střih - mini, midi, nebo snad maxi? Krátké, po kolena. Kalhoty super chino, vypasované džíny, pohodlné sportovní kalhoty či praktické šortky. V naší kolekci dámských legín najdete širokou paletu barev a vzorů. Silikonové podprsenky, vlozky. Spodní prádlo dámské, korzety. Silikonová podprsenka, vycpávky.Dámské šaty, dámské sukně a minisukně. Dámské šaty a sukně jsou ideálním oblečením pro horké letní dny. Eshop šaty, sukně, trička a topy, internetový obchod, moderní móda.


!!! GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY !!! NIŽŠÍ CENU NIKDE NENAJDETE !! Dámská obuv více než 1000 modelu. Dámské oblečení více než 2000 modelu. Príslušenství na nehty více než 500 druhu. Výprodej a slevy. Akce. Dámské boty v moderním provedení : kozačky, tenisky, baleríny,dámské lodičky, strevíce, sandály a mokasíny. Dámské boty, modeláž gelových nehtu, nábytek, zeštíhlující prádlo, oblečení a móda. Obchod a Prodej. Lévne inzeráty a zdarma.Nabízíme pohodlné a kvalitní dámské podprsenky různých střihů a velikostí pro malá i velká prsa. V naší nabídce dámské podprsenky najdete více než 200 modelů za bezkonkurenční ceny! Nabízíme: push-up, měkké. Dámské plavky, pánské plavky, dětské plavky, dívčí plavky, legíny. Tuniky.dámské oblečení, dámská trička, dámské oděvy, značková halenka, tričko s krátkým rukávem, levná tunika, luxusní tunika. Vítáme Vás v našém e- shope, který je zaměřený na: stahovací korzet, poporodní korzet, ozdobný korzet, stahovací prádlo, zešťihlujicí i pas. Dámské šaty, dámské sukně a minisukně. Dámské šaty a sukně jsou ideálním oblečením pro horké letní dny. Eshop šaty, sukně, trička a topy. Cosmopolitus: Halenky a trička. Ženské, elegantní, praktické. Modely do práce i na rande. Trička, krátký rukáv,halenka s krátkým rukávem. Módni triko, sportovní tričko polo,sexy halenku z výstřihem nebo romantickými rukávky.3/4 rukáv a stylový tříčtvrťový rukáv.Dlouhý rukáv je ideální pod módní žaket nebo teplý svetr.Tričko s límečkem a krátkým rukávem - polokošile, zapínání na tři knoflíčky, boční rozparky, 100% bavlna, piké úplet a trička s potiskem.moderní móda.Pánské prádlo. Doplňky. Sluneční brýle. Cosmopolitus zaměřený na dámské luxusní prádlo, erotické prádlo, košilky i korzety. Prodáváme pouze značkové zboží!

Žádné komentáře:

Okomentovat