pondělí 28. dubna 2014

Dámské módní holínky, gumáky. Slevy, výprodeje. Dámské módní holínky, gumáky. Slevy, výprodeje. Holínky, gumáky, lévne boty

Novinky :: Katalog :: Dámské boty :: Holínky

Dámské módní holínky, gumáky. Slevy, výprodeje.Balerínky,lodičky,kotníkové boty

 
 B659B /S1-113P
 836Kč 
Zobrazuji 1 až 40 (z 50 položek katalogu)Stránky:  1  2  [Následující >>] 

Proč nakupovat holínky na Cosmopolitus?


  • Vybírejte a nakupujte právě u nás, protože nabízíme více než 100 modelů za nízké ceny.
  • Garance nejnižší ceny
  • Garance vrácení zboží
  • Garance vrácení peněz
  • Expresní dodání


Holínky - - nejširší výběr dámské obuvi. Dámské boty. Cosmopolitus.Com -Dámské designové holínky pro každou příležitost. Dámské oblečení · Dámské boty · Dámské kabelky · Dámské módní holínky. Slevy, výprodeje. Kozačky, balerínky, lodičky, kotníkové boty, sandály, trepky, módní tenisky. Dámské spodní prádlo. Neváhejte a přidejte do své sbírky další nádherné lodičky či sandály. V kategorii Obuv koupíte pantolfe, sandály, tenisky, boty, holínky, společenská obuv, lodičky, vycházková obuv, tenisky, nízké holínky, sandály.

Doprava zdarma nad 1500kč, nejnovější trendy, velký výběr,možnost vrácení.Nabízíme kozačky renomovaných značek. Dámská obuv, kozačky, lodičky, tenisky a další boty. U nás najdete jarní kozačky, lodičky, tenisky, ale i jinou obuv. Milé dámy nejdůležitějším dámským doplňkem je jednoznačně obuv. Vybíráme ty nejlepší modely, kterých u nás můžete najít více jak 2000. Nabízíme nejmódnější boty na každou sezónu. Baleríny · boty na klínu · kotníková obuv · kozačky · lodičky · mokasíny · platěné tenisky · polobotky · sandále. - letní · na barevném klínku . V kategorii skate boty dámské nabízíme nejrůznější typy a barevné varianty skate bot pro dámy. Najdete zde jak skate boty s tkaničkami, tak plno skate bot bezjarní. Sandálová obuv je často považována spíše za obuv sportovnějšího typu. Dnes však i u modelů sandálů můžete najít elegantnější druhy.Nová kolekce dámské trendové, společenské i vycházkové obuvi. Podzimní a zimní kozačky, holínky, válenky, sněhule. Plesová obuv, střevíčky, lodičky. Nabídka zboží, barvy, bílá, černá, červená, modrá, zelená, hnědá, žlutá, oranžová, béžová, růžová, šedá, tyrkysová, stříbrná ,zlatá, světlá, tmavá, světle modrá, tmavě modrá a barevná. Barvy bílé, černé, červené, modré, zelené, hnědé, žluté, oranžové, béžové, růžové, šedé, tyrkysové, stříbrné ,zlaté, světlé, tmavé, světle modré, tmavě modré a barevné.




!!! GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY !!! NIŽŠÍ CENU NIKDE NENAJDETE !! Dámská obuv více než 1000 modelu. Dámské oblečení více než 2000 modelu. Príslušenství na nehty více než 500 druhu. Dámské kabelky. Výprodej a slevy. Akce. Dámské boty v moderním provedení : Balerínky, kozačky, tenisky, baleríny,dámské lodičky, strevíce, sandály a mokasíny. Dámské boty, modeláž gelových nehtu, nábytek, zeštíhlující prádlo, oblečení a móda. Obchod a Prodej. Lévne inzeráty a zdarma.Milé dámy nejdůležitějším dámským doplňkem je jednoznačně obuv. Vybíráme ty nejlepší modely, kterých u nás můžete najít více jak 2000. Nabízíme nejmódnější boty na každou sezónu. Samozřejmostí je perfektní design a trendy barvy. Trendové kotníkové kozačky a boty podzimní a zimní kolekce. V současnosti jsou moderní kozačky jezdecké nebo nad kolena, stejně tak i kotníčkové s kožíškem, zavazovací nebo nazouvací. Dámské kozačky, dámská obuv, zimní boty, kozačky. U nás nakoupíte za nejnižší cenu. Nabízíme: dámskou obuv, kotníkové boty, levne dámské boty, baleríny, botky, lodičky, holínky, žabky, dřeváky, kozačky, sandálky, tenisky a další. Zboží z Itálie, z Polska, z Nemecka a Anglie. Fleesová, jarní, podzimní, letní, zimní a podzimní, leopardi a velikostně a stylove ok. Jemný copánkový a děrovaný vzor, kecky,pletený plážový, plátěné s potiskem, výstřihem, v mnoha barvách a se zajímavými střihy. Zaoblený, hranatý, "A" tvaru, Sneakers žakár s tkaničkami, bez tkaniček, Vans, Converse, běžecké, hubnoucí, kotníkové a žabky. Gladiátorky, jehličky nebo boty typu peep toe, na klínku,lehké, teplé, letní, bavlněné, módní,podzimní,luxusní a na vysokém klínu. Cut out, s kožíškem a treková. Válenky, unisex, klasický,zateplené, výška, na podpatku, bez podpatku, na klínku, na platformě, na zip nebo na zavazování, po celý rok. Střih, eko semiš Podšívka, tenký podpatek, páskové a na odolném podpatku. Kožená stélka přeska přes nárt na suchý zip,náhradní podpatky, kecky.

Žádné komentáře:

Okomentovat