čtvrtek 24. dubna 2014

Lacné dámske tenisky. Športová obuv na šnurovanie, suchý zips. Dámske tenisky Zlavy a výpredaj

Novinky :: Katalóg :: Dámske topanky :: Dámske tenisky

Lacné dámske tenisky. Športová obuv na šnurovanie, suchý zips. Dámske tenisky

 
 B655W /S3-132P (bílá)
 40.58EUR 
 
 BK-115B /S3-16P (černá)
 10.70EUR 
 
 BK-13-37BR /D3-L36
 7.55EUR 
 
 BK-13-45APR /S2-63P
 9.12EUR 
 
 BK-13-46C /S1-90P
 9.12EUR 
 
 BK-42B /S3-20P (černá)
 10.70EUR 
 
 BK-63B /S3-13P
 7.55EUR 
 
 BK-89B /S3-128P
 7.55EUR 
Zobrazujem 41 až 80 (z 359 položiek katalógu)Stránky:[<< Predošlá]   1  2  3  4  5 ...  [Následujúca >>] 

Prečo nakupovať dámske tenisky na šnurovanie, zapínanie, suchý zips na Cosmopolitus?

  • Vyberajte a nakupujte práve u nás, pretože ponúkame viac ako 2000 modelov za nízke ceny.
  • Garancie najnižšej ceny
  • Garancia vrátenia tovaru
  • Záruka vrátenia peňazí
  • Expresné dodanie
Dámske tenisky. Športová obuv na šnurovanie, zapínanie, suchý zips 2000 párov. Lacné dámske topanky. Boty, čižmy výpredaj. Lacná obuv. Športová obuv - dámske tenisky. Dámske športové topánky, tenisky.... Dámske tenisky na šnurovanie, zapínanie, suchý zips. Je dôležitý výber topánok zvlášť pri športovaní, aby bola noha pevne fixovaná v závislosti od športu a jeho výkonu. Aby ste zabránili zraneniu, treba si kúpiť dobrú športovú obuv. Obuv na behanie, na prechádzky.. Kožené lodičky, imitácia kože, zebrový vzor, extravagantná spoločenská obuv, kvetované lodičky. Moderná dámska obuv pre krásne dlhé nohy...Milé dámy, najdôležitejším doplnkom oblečenia je jednoznačne obuv. Vyberáme tie najkrajšie kúsky. Samozrejmosťou je perfektný dizajn a trendy farby. Dámske topánky za najnižšiu cenu. Velký výběr dámské obuvi, máme viac ako 2000 modelov. Ponúkame: dámská obuv, tenisky, čižmy, válenky, lacne sněhule, balerínky, lodičky, střevíce, topánky, lodičky, papuče, gumáky, vysoké plátenky ,šľapky, dreváky, žabky, vysoké a nízke , poltopánky, sandále, tramky, vysoké kozačky a inú obuv...Akcie - zlavy - výhodné ceny - výpredaj. Materiál: podľa výberu ekokoža, látka exclusive, mikrovlakno, alcantra, látka excellent. Farba: oranžová, ružová, fialová, červená,biela, žltá, čierna, Modrá, hnedá, zelená, farebna. Tovar podľa farieb: oranžove, ružove, fialove, červene, biele, žlte, čierne, Modre, hnede, zelene, farebné.

Internetový predaj dámskych, topánok, kabeliek, taąiek, pančúch.Internetový predaj dámskej obuvi. Lodičky, sandále, baleríny, ąµapky, poltopánky, čiľmy.Okrem spoločenských topánok a lodičiek. ©týlové koľené lodičky. Elegantné členkové topánky a čiľmy značky KOI. V ponuke nájdete tieľ zimné i letné čiľmy, farebné čiľmy a snehule na beľné nosenie. Najlacnejąie značkové kabelky a obuv. Topánky pre kaľdú príleľitos» od sandálov, balerína. Exkluzívne lodičky, čiľmy, kozačky, najnovąie kolekcie, trendy, sandálky na nízkych aj extrémne vysokých podpätkoch, obuv na nízkej atd. Aktuálne sú stále lodičky, jemné sandáliky, svadobné lodičky zdobené čipkou. Vyberte si topánky na platforme alebo zvodné lodičky ruľové, dvojfarebné, priehµadné. Kabelky, obuv, doplnky. Elegantné koľené lodičky , z čipky, béľovo-čierne, s platformou. Topanky Biele.fialove.hnede. modre, oranľove, ruľove, sive, zelene, červene a ľlte. Dámská obuv | Lodičky – spoločenská obuv. Na večierok, plesovú sezónu, diskotéku, vip spoločnos», promócie, maturitný večierok, rodinnú oslavu. Nádherné lodičky s vysokým, ale aj s nízkym podpätkom. Koľené lodičky, imitácia koľe, zebrový vzor, extravagantná spoločenská obuv,


! GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY! ! NIŽŠIU CENU NIKDE NENÁJDETE! Dámska obuv viac než 1000 modelov. Dámske oblecenie viac než 2000 modelov. Príslušenstvo na nechty viac než 500 druhov. Zlavy a výpredaj: Dámske oblecenie. Zoštíhlujúca bielizen. Dámska obuv - lodicky, balerínky, topánky, kozacky, poltopánky, dámske sandále, tenisky, cižmy, športová obuv, Obchod,Predaj,Akcie,Zľav y,Inz eráty. Ponúkame: lacná obuv, čižmy, dámská obuv, tenisky, čižmy, válenky, sněhule, balerínky, lodičky, střevíce, topánky, lodičky, papuče, gumáky, dreváky, žabky, vysoké a nízke , poltopánky, sandále, tramky, vysoké kozačky a inú obuv. Akcie - zlavy - výhodné ceny - výpredaj. Výpredaj čižiem. 2000 párov dámskej obuvi. Lacné dámske topanky. boty skladom, výpredaj zadarmo. Tovar z Talianska z Poľska ,z Nemecka a Anglicka. Fleesová, jarné, jesenné, letné, zimné a jesenné. Krátka a dlhá. Jemný vrkočový a dierovaný vzor, pletený plážový, plátené s potlačou, výstrihom, v mnohých farbách a so zaujímavými strihmi. Zaoblený, hranatý a " A " tvaru. Sneakers s šnúrkami a bez šnúrok, Vans , Converse, bežecké, chudnúce, členkové, žakár a žabky .Gladiátorky, ihličky alebo topánky typu peep toe, na kline, ľahké, lesklý. Kecky teplé, módne, jesenné, luxusné, na vysokom klinu, s kožúškom a treková .Kapce, zateplené,leopardy, veľkostne a stylovo ok. Výška, na podpätku, bez podpätku, na kline, na platforme, na zips alebo na zaväzovanie , po celý rok . Strih , eko semiš Podšívka , tenký opätok , páskové a na odolnom podpätku . Kožená stielka pracka cez priehlavok na suchý zips , náhradné podpätky. Kožené lodičky, imitácia kože, kecky zebrový vzor, extravagantná spoločenská obuv, kvetované lodičky. Topánky pre ženy, topánky online, topánky na platforme, damska obuv topánky lacné.

Žádné komentáře:

Okomentovat