úterý 22. dubna 2014

Dámske poltopánky. Lodičky, sandále, baleríny, poltopánky, čižmy.Lacné dámske poltopánky výpredaj

Novinky :: Katalóg :: Dámske topanky :: Poltopánky

Dámske poltopánky. Lodičky, sandále, baleríny, poltopánky, čižmy.Lacné,výpredaj

 
 172B /S2-67P (černá)
 34.29EUR 
 
 E211B /S2-117P (černá)
 5.98EUR 
Zobrazujem 1 až 40 (z 49 položiek katalógu)Stránky:  1  2  [Následujúca >>] 

Prečo nakupovať dámske poltopánky na Cosmopolitus?

  • Vyberajte a nakupujte práve u nás, pretože ponúkame viac ako 2000 modelov za nízke ceny.
  • Garancie najnižšej ceny
  • Garancia vrátenia tovaru
  • Záruka vrátenia peňazí
  • Expresné dodanie
Dámske poltopánky 2000 párov. Lacné dámske topanky. Boty, čižmy výpredaj. Lacná obuv. Dámske poltopánky – vychádzková obuv Od jari do jesene. Dámske poltopánky z kvalitného materiálu. Pozývame Vás na nákup. Mokasíny, športové poltopánky, semišové poltopánky, jazzová obuv... Nohy majú radi pohodlnú obuv, ktorá ich netlačí, nedeformuje. Poltopánky na prechádzky, do spoločnosti.. Obujte svoje nohy do najlepšieho. Budú s Vami kráčať. Kozačky Dámske čižmy, jarné čižmičky, kozačky, vysoká zimná obuv, čižmy s nízkym podpätkom. Kožušinkové zimné topánky.. Všetky možné prídavné mená pre kvalitnú obuv od nás

Dámske topánky. Dámska obuv, spoločenské lacne topánky dámske. Šnurovacie ? Nízke, alebo s vysokým podpätkom ? Topánky s kožušinkou, alebo hladké semišové topánočky ? Máme iba modernú dámsku obuv. Ak potrebujete zladiť oblečenie s topánkami a pritom ušetriť veľa peňazí, klikli ste na správnu webovú stránku. Vyberte si trendy dámske členkové topánky! Máme najširšiu ponuku členkové obuvi: na platforme, na kline, na šnurovanie, kovbojské, klasické, motorkárske. Cosmopolitus.Com dámska obuv, dámske topánky na platforme, na kline, na šnurovanie, kovbojské, klasické, motorkárske. Športová obuv - dámske tenisky. DPapuče – domáca obuv. Roztomilé papuče so zvieracím motívom. Pre rozprávkové sny a pohodu. Spríjemnite si chôdzu so psíkmi na nohách. Krásne papučky sú mäkké, najlepšie sa v nich budete cítiť po kúpeli. Ako v bavlnke.Materiál: podľa výberu ekokoža, látka exclusive, mikrovlakno, alcantra, látka excellent. Farba: oranžová, ružová, fialová, červená,biela, žltá, čierna, Modrá, hnedá, zelená, farebna. Tovar podľa farieb: oranžove, ružove, fialove, červene, biele, žlte, čierne, Modre, hnede, zelene, farebné.


! GARANCIA NAJNIŽŠEJ CENY! ! NIŽŠIU CENU NIKDE NENÁJDETE! Dámske poltopánky – vychádzková obuv Od jari do jesene. Dámske poltopánky z kvalitného materiálu. Dámske topánky za najnižšiu cenu. Velký výběr dámské obuvi, máme viac ako 2000 modelov. Ponúkame: dámská obuv, tenisky, čižmy, válenky, lacne sněhule, balerínky, lodičky, střevíce, topánky, lodičky, papuče, gumáky, šľapky, dreváky, žabky, vysoké a nízke , poltopánky, sandále, tramky, vysoké kozačky a inú obuv... * VÝPREDAJ OBUVI * Dámska obuv. * VÝPREDAJ OBUVI * ·Čižmy · Vysoké čižmy · Členkové čižmy · Lodičky · Balerínky · Sandále, šľapky · Poltopánky ·Športová obuv · Kvalitné dámska obuv skladom! antastické hrejivé zimné čižmy v rôznych farbách a materiálu. Obujte svoje nohy do najlepšieho. Budú s Vami kráčať. Kozačky Dámske čižmy, jarné čižmičky, kozačky, vysoká zimná obuv, čižmy s nízkym podpätkom. Kožušinkové zimné topánky.. Všetky možné prídavné mená pre kvalitnú obuv od nás. Tovar z Talianska z Poľska ,z Nemecka a Anglicka. Fleesová, jarné, jesenné, letné, zimné a jesenné. Krátka a dlhá. Jemný vrkočový a dierovaný vzor, pletený plážový, plátené s potlačou, výstrihom, v mnohých farbách a so zaujímavými strihmi. Zaoblený, hranatý a " A " tvaru. Sneakers s šnúrkami a bez šnúrok, Vans , Converse, bežecké, chudnúce, členkové, žakár a žabky .Gladiátorky, ihličky alebo topánky typu peep toe, na kline, ľahké, lesklý. Kecky teplé, módne, jesenné, luxusné, na vysokom klinu, s kožúškom a treková .Kapce, zateplené,leopardy, veľkostne a stylovo ok. Výška, na podpätku, bez podpätku, na kline, na platforme, na zips alebo na zaväzovanie , po celý rok . Strih , eko semiš Podšívka , tenký opätok , páskové a na odolnom podpätku . Kožená stielka pracka cez priehlavok na suchý zips , náhradné podpätky. Kožené lodičky, imitácia kože, kecky zebrový vzor, extravagantná spoločenská obuv, kvetované lodičky. Topánky pre ženy, topánky online, topánky na platforme, damska obuv topánky lacné.



Damske Topanky 
Vyprodeje
Damske kabelky 
vyprodeje

Žádné komentáře:

Okomentovat